Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Хто має ремонтувати тротуар на вулиці Мельника: позиція Франківської міської ради

Ремонт тротуару на вулиці Мельника

Майже 10 років ця пішохідна зона в центрі Франківська викликає обурення в містян.  Асфальт давно потрощився, утворились ями й прохідність залишає бажати кращого. Інформатор дізнався, що тротуар перебуває на балансі одного з комунальних підприємств, й поцікавився на сьогоднішньому брифінгу, коли нарешті відбудеться ремонт. 

Як повідомляє Інформатор.

Нагадаємо, 16 вересня відбувся брифінг на сторінці міського голови, де звітували директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики, директор КП «Благоустрій та директор КП «Муніципальна дорожня компанія» Віталій Бурко. Останній анонсував незручності, з якими доведеться стикнутися мешканцям Пасічної.

Інформатор запитав у пана Віталія, коли має відбутися ремонт тротуару на вулиці Андрія Мельника, оскільки саме він очолює КП, яке є балансоутримувачем цієї ділянки.

Натомість відповідь надав заступник міського голови та директор департаменту Михайло Смушак. Посадовець визнав проблему, проте вважає, що почати ремонт зараз — це викинути “кошти в нікуди”.

“Ви знаєте, що на вулиці Мельника є стара недобудова, яка вже з десяток років (ред. стоїть) на цій вулиці й, відповідно, є поставлений будівельний паркан, який відгороджує і дійсно, дійсно є проблема… Десь є інформація, що даний об’єкт має добудовуватись і ми дуже сподіваємося, що в межах добудови цього об’єкту буде належним чином влаштовані і тротуари, будемо шукати власників нових, будемо з ними контактувати, щоб вони цю роботу виконали”.

А ось залучення КП або підрядників для ремонту тротуару впритул до огорожі не матиме жодного сенсу, на думку директора. Відповідь Михайла Смушака під час брифінгу можете переглянути на відео нижче:

До теми:

Франківці кличуть мера на велоінспекцію вулицею Мельника: чому?

“Можуть перейти на інший тротуар”: хто має ремонтувати пішохідний тротуар по вулиці Мельника у Франківську

Не довгобуду: кому належить славнозвісний тротуар на вулиці Мельника

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87 

Нагору