Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатці незаконно продавали зброю: їм оголошено про підозру

незаконна зброя

Поліцейські встановлюють джерела походження зброї та спільників, які ймовірно причетні до незаконного збуту.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Оперативники управління Карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області та поліцейські Косівського РВП встановили, що до незаконної діяльності причетні двоє мешканців Косівського району. Фігурантам – 31 та 35 років. Обоє чоловіків раніше не судимі.

Слідчі задокументували, що злочинна група, з метою особистого збагачення, протягом року збула цілий склад зброї та боєприпасів.

Йдеться про: 14 одиниць пістолетів, які перероблені на бойові, бойовий автомат АКМ, більше півтори тисячі патронів та боєприпасів різних калібрів. Після останнього продажу пістолета та 330 патронів різних калібрів, 35 – річного чоловіка було викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Незаконний збут зброї

Фото взято з сектору комунікації поліції Івано-Франківщини

Поліцейські провели численні обшуки за місцями проживань фігурантів та в їх господарських будівлях. Вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси, які направили на експертизу.

Обом чоловікам слідчі оголосили підозри за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Суд уже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Головне фото взято Сектору комунікації Івано-Франківщини.

Читати також: В Івано-Франківську трапилася ДТП: зіштовхнулися дві автівки

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору