Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Їхав з комфортом у багажнику: прикарпатця затримали при незаконному перетині кордону

чоловіки та дівчина

На Буковині на одному з поліцейських постів неподалік кордону, прикордонники затримали перевізника з чоловіком в багажнику. Також, в автомобілі крім водія було ще двоє пасажирів, хлопець і дівчина.

Про це повідомляє Інформатор покликаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Водій казав, що просто підвозить знайомих в один з населених пунктів. Однак, під час огляду автомобіля в багажнику прикордонники виявили ще одного чоловіка.

Надалі правоохоронці з’ясували, що житель Івано-Франківської області заплатив водію 13 тисяч доларів США. За ці гроші його мали доставити до визначеної точки та вказати подальший маршрут незаконного перетину кордону з України до Румунії.

Замість цього на чоловіка складені матеріали про адміністративне правопорушення. Водію ж загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Наразі слідство встановлює причетність до протиправної діяльності інших пасажирів автомобіля.

Затримання відбулося під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Головне фото взято з Фейсбук-сторінки Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Читати також: Завдано збитків на понад 13 млн грн: у Франківську повідомили про підозру інженеру технагляду

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору