Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Без минулого немає сучасного”: гороскоп для франківців на 19 вересня

порадний гороскоп для франківців на 19 вересня

Зорі підготували для кожного франківця порадний гороскоп на четвер. Що чекає на вас 19 вересня читайте далі.  

Повідомляє Інформатор.

Овен: гриби містять багато поживних речовин, зокрема калій, селен та вітамін В12. Тож, долучайтесь до грибного сезону, ми саме підготували для вас аналіз цін. 

Телець: час зацікавитись технологіями майбутнього, адже саме вони покликані змінити цілий світ та наші життя. Почати можна з нашого матеріалу про те як штучний інтелект розумітиме мову собак.

Близнюки: зробіть подарунок коханій людині або кращому другу, цікаву ідею для сюрпризу розповідаємо тут. 

Рак: з’їжте в обід смачну страву української кухні. Якщо ж матимете настрій на куховарство залишаємо вам рецепт борщу.

Лев: пропонуємо долучитись до мистецтва, адже саме воно допомагає креативно розв’язувати проблеми та є терапевтичним засобом у важкі життєві етапи. Почати можна з виставки “У пошуках ідентичності”. 

Діва: гарна книжка прикрасить ваш осінній вечір. Пропонуємо звернути увагу на “Матриґан” — роман про Франківщину та Другу світову війну.

Терези: присвятіть вечір собі та горнятку чаю зі смаколиком. До речі, про солодощі — для такого відпочинку гарно підійде інтерв’ю з кондитеркою. 

Скорпіон: без минулого немає сучасного, важливо пам’ятати історію та культуру свого народу. Пропонуємо звернути увагу на 1960-ті роки та життєвий й творчий шлях Алли Горської. 

Стрілець: для вас осінь найкращий час для нових починань та навчання. Можливо вас зацікавлять безкоштовні курси української мови у Франківську. 

Козоріг: домашній улюбленець — найкращий компаньйон з яким не страшна жодна осіння хандра. Тож, якщо ви не маєте такого друга радимо зазирнути сюди. 

Водолій: постарайтесь зробити тайм-аут від роботи та стресу, організму потрібні ресурси для відновлення. Тож, приділіть час собі та своєму здоров’ю: прийміть ванну, сходіть на масаж, додайте до свого раціону більше овочів та фруктів.

Риби: Як казав Лесь Курбас: “Початком мистецтва світу є театр”. Сходіть на якусь цікаву для вас виставу. До речі, саме зараз Франківський драмтеатр дарує знижку 20% на купівлю квитків.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Любіть батьків та Україну!

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Преміював себе на 280 тис грн: на Прикарпатті повідомлено про підозру керівнику комунального підприємства

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору