Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Франківщині відбувся пам’ятний турнір на честь загиблих рятувальників

На Франківщині відбувся пам'ятний турнір на честь загиблих рятувальників

19 вересня серед силових структур області проходив турнір з мініфутболу, головна мета якого вшанувати пам’ять рятувальників, що загинули під час виконання своїх обов’язків.

Повідомляє Інформатор покликаючись на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Турнір відбувся на території спорткомплексу Головного управління ДСНС. У змаганні брали участь 8 команд силових структур Прикарпаття. Перемогу одержала команда Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Друге місце посіли рятувальники, а третє — виборола команда ГУ НП в області.

“Цей турнір — це не просто гра. Це наша вдячність і шана тим, хто більше ніколи не повернеться додому, але завжди залишиться у нашій пам’яті. Це нагадування про їхню мужність, відвагу та самопожертву. Вони — наші герої без зброї, які віддали своє життя рятуючи чуже. Нехай цей турнір буде символом єдності, пам’яті та поваги до наших рятувальників. Граючи сьогодні, ми вшановуємо тих, хто вже ніколи не зможе зіграти. Ми присвячуємо цей турнір їм — нашим безстрашним героям, які, не маючи зброї, все одно ставали на передову боротьби за людські життя”, — зазначає Віталій Федорчук, т.в.о. начальника ГУ ДСНС в області.

Головне фото взято з офіційної фейсбук-сторінки ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Читати також: Порадний гороскоп для франківців на 20 вересня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору