Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відкрили оновлену після ракетного удару авдиторію

У Франківську відкрили оновленому після ракетного удару авдиторію

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу показав відновлену авдиторію, у корпусі №1, яка 22 червня 2024 року постраждала внаслідок ракетного удару по місту.

Розповідає Інформатор.

Спонсором відновлення виступила Група Нафтогаз. Ректор університету, Ігор Чудик, з нагоди відкриття навчального приміщення провів відкриту лекцію та показав відновлені об’єкти.

“Перша авдиторія сьогодні запускається у навчальний процес як одна з тих, що потрібна студентам. Ще потрібно відновлювати корпус №7 та лабораторію Siemens, там доволі тривалий процес проєктно-кошторисного документування та, відповідно, робіт”, — зазначає ректор університету.

У Франківську відкрили оновленому після ракетного удару авдиторіюУ Франківську відкрили оновленому після ракетного удару авдиторію

“Дуже трепетно знаходитись у цій відновленій авдиторії, адже з того, що тут було після прильоту зробили дійсно класну авдиторію для навчання студентів”, — ділиться своїми враження Тетяна Мохнаткіна, голова студпарламенту ІФТУНГ.

За словами ректора університету відновити навчальний процес у цілому корпусі збираються наприкінці жовтня цього року. Також у планах озеленення території навколо навчальних корпусів.

У Франківську відкрили оновленому після ракетного удару авдиторію

Нагадаємо, що було зруйновано майже 50% одного з навчальних корпусів Нафти і газу в Івано-Франківську. 

Читати також: Цієї ночі на Івано-Франківщині працювала ППО: без жертв

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору