Щороку 20 вересня відзначається Всесвітній день рису. Цей продукт став основним у харчуванні мешканців Східної та Південно-Східної Азії, а також для половини населення планети. Саме тому він має важливе економічне значення для багатьох країн. Про секрети приготування рису детальніше у матеріалі.
Розповідає Інформатор.
- Щоб отримати розсипчастий рис потрібно перед варінням треба добре промити продукт під проточною водою та залишити його у холодній воді хвилин на 5.
- Під час варіння не перемішуйте крупу, окрім першого разу.
- Не підіймайте кришку у процесі приготування рису.
- Дотримуйтесь пропорцій: на 1 частину рису — 2 частини води.
- Читайте інструкцію на упаковці, адже виробник точно знає як оброблявся рис, а відтак який час приготування продукту та який обсяг води йому потрібний.
Також 20 вересня відзначається Всесвітній день гінекологічної онкології. Раніше ми публікували підбірку книжок до Дня гінекологічного здоров’я, тож пропонуємо ознайомитись з нею у нашому матеріалі.
Інформація зібрана з відкритих джерел.
Читати також: Актуальний курс валют в Івано-Франківську 20 вересня
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87