Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для франківців на 21 вересня

Порадний гороскоп для франківців на 21 вересня

Зорі підготували для кожного франківця порадний гороскоп на суботу. Що передбачили для вас зорі на 21 вересня новчитайте далі.  

Повідомляє Інформатор.

Овен: сьогодні вам неабияк пасує Італія. Вам неодмінно треба це якось використати: випити італійського вина, з’їсти пасту, палко посперечатись або ж подивитись італійське кіно з красунею Софі Лорен. 

Телець: прислухайтесь до Гіппократа: “Ми є те, що ми їмо”. Приділіть увагу своєму харчуванню, додайте у свій раціон більше домашніх, крафтових продуктів. І не забудьте порадувати себе смачнючим сирним коником як у нашому репортажі. 

Близнюки: коли будете йти містом зверніть увагу на його архітектуру, це допоможе віднайти красу у вже, здавалось би, звичайних речах як от дорога додому. Рекомендуємо також подивитись на цікаву споруду Богородчан – Домініканський монастир.  

Рак: відвідайте цікавий захід, поспілкуйтесь з друзями або познайомтесь з кимось. Вам неодмінно треба поповнити свою енергетичну скарбничку новими враженнями. Подивитись що цікавого буде відбуватись у суботу можна у нашій афіші. 

Лев: підтримувати імунітет восени вкрай важливо. Вам потрібні вітаміни групи В та амінокислоти, а знайти їх можна у такому продукті як рис. Щоб ця корисна крупа була ще й смачна ділимось секретами приготування. 

Діва: усі ваші плани успішно реалізуються за декількох умов: будьте уважні та остерігайтесь шахраїв, особливо в інтернеті. Нещодавно з одним прикарпатцем трапилась доволі неприємна історія. 

Терези: прийшов час побалувати себе подарунком: оновіть гардероб або придбайте щось, на що давно поклали око. На про всяке залишимо вам актуальний курс валют. 

Скорпіон: Кажуть, прекрасне в житті та прекрасне в мистецтві допомагає людині жити. Знайдіть час відвідати цікаву виставку як от “В колі сили”. 

Стрілець: Прогуляйтесь на свіжому повітрі, зауважте прекрасну осінь та як змінюється природа. Зауважимо, що у парку Шевченка зараз напрочуд гарно.

Козоріг: поки є можливість налягайте на свіжі овочі та фрукти, а також не забувайте про лідерів народної медицини як от мед та часник. Садовина — чудовий та екологічний спосіб покращити імунну систему вдома.

Водолій: вам треба зробити щось цікаве та нестандартне як от стрибнути з парашутом або відвідати еротичну радіовиставу. 

Риби: сила терпіння та витримки допоможе вам подолати всі перешкоди, що виникнуть в особистому та професійному житті. Чудовий приклад міцної волі — лідерка дисидентів, Алла Горська. 

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Любіть батьків та Україну!

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Слабкий туман: прогноз погоди в Івано-Франківську на 21 вересня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору