Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Козерогам навести будильник: що віщують зорі франківцям 22 вересня?

Помічний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 вересня

Вихідні майже позаду, тому сьогодні зорі рекомендують франківцям набратися сил та натхнення на новий робочий тиждень. Чого очікувати знакам зодіаку в неділю? Далі у матеріалі.

Повідомляє Інформатор

Овен: до понеділка залишилися лічені години, тому встигніть насолодитися вихідним. Підіть у парк, зробіть з опалого листя гору і пориньте в неї. Це допоможе згадати таке безтурботне й спокійне дитинство, але після всього не забудьте помити руки.

Телець: вам також не завадить відпочинок. Діставайте ролики, самокат чи велосипед і гайда насолоджуватися останніми теплими днями у місті.

Близнюки: сьогодні вам всесвіт радить сконцентруватися на допомозі війську. Це можна зробити у будь-який спосіб, донат, плетінням сітки, або ж відвідинами акції-нагадування про військовополонених. Боріться за них,  так, як вони борються за нас!. Долучайтеся самі та кличте друзів.

Рак: 22 вересня в день народження Більбо і Фродо Беггінса, відзначається день Гобіта. День двох найулюбленіших персонажів романів Толкіна “Гобіт” і “Володар перснів”. Таку подію варто відсвяткувати… переглядом всіх частин легендарної кінотрилогії чи не так?

Лев: Завтра ймовірно на вас очікуватиме важкий робочий день, тому сьогодні приготуйте фантастичні синабони. Поділіться ними з керівництвом і робота здаватиметься казкою. Рецептик тут.

Діва: сьогодні всесвіт дозволяє вам закидати друзів, рідних мемами та наймилішими GIF-ками, але не перегніть палку. Тільки запам’ятайте, що така “акція” дозволена тільки сьогодні, найкраще зустрінеться з ними й посмійтеся наживо.

Терези: Саме час перебрати ваш гардероб. Літній одяг відвезіть у село, або ж винесіть на горище. Залиште місце для нових зимових речей.

Скорпіон: Подбайте про своє харчування. Швидкою їжею краще не захоплюватися, бо гастроендоскопія доволі неприємна процедура. Замість чергового хот-догу поласуйте грушею, сливою, або іншими фруктами.

Стрілець: ви той, хто встигає скрізь. Тому завершуйте ваші справи й біжіть на концерт Тіни Кароль, якщо ж ви не фанат її творчості, то для вас зорі підготували інші цікаві події.

Козоріг: Пунктуальність — це візитівка, тому не забудьте на завтра наставити будильник. Тільки не відкладайте його на “ще 5 хвилин”, бо так можна проспати весь день.

Водолій: Хороші новини. Сьогодні світло не вимикатимуть, а це означає, що можна довше повчити пари, попрати речі та приготувати обід.

Риби: традиції мають залишатися не змінними! Тому заплануйте найближчим часом осінню фотосесію у парку Шевченка. Наповніть стрічку інстаграму яскравими барвами.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Допомагайте ЗСУ та читайте Інформатор. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору