Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатець підпалив будівлю виконавчої служби

Підпал будівлі

Днями в Калуші невідома особа підпалила приміщення, яке орендує Калуський відділ державної виконавчої служби. У результаті загоряння пошкоджено металопластикове вікно, внутрішнє та зовнішнє підвіконня.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

На місце були скерована слідчо-оперативна група Калуського районного відділу поліції та оперативні служби кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили сліди взуття, пальців рук, а також запальничку, пляшки від розчинника та інші речові докази.

Встановлено, що 26-річний житель Калуша облив зовнішнє підвіконня адміністративної будівлі, в якій відбуваються ремонтні роботи, легкозаймистим розчинником та підпалив його. Після цього втік з місця події.

Чоловік раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Невдовзі фігуранта виявили в місті Калуш та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Підпал будівлі

Фото взято з поліції

Слідчі уже оголосили чоловіку підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання – до десяти років позбавлення волі.

Головне фото взято з Фейсбук-сторінки Поліції Івано-Франківської області.

Читати також: На Прикарпатті минулої доби трапились дві ДТП

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору