Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківець став випускником елітного закладу у Британії

Арсен Ковальов

Арсен Ковальов є мешканцем Івано-Франківська. У 2020 році закінчив Католицький ліцей. Згодом, став студентом Королівської військової академії Сандгерст. В серпні цього року, Валерій Залужний привітав курсанта із закінченням академії. Історію професійного зростання хлопця, читайте у матеріалі.

Про це повідомляє Інформатор покликаючись на Католицький ліцей святого Василія Великого.

«Коли ми познайомились з Арсеном, то я зрозуміла одразу, що він неймовірна дитина: ввічливий, уважний, дуже розсудливий та дуже відповідальний», – описує випускника класна керівниця Галина Михайляк, яка поділилася зі здобутками Арсена.

«Я звісно пишаюсь усіма своїми випускниками, вірю в успіх кожного, адже кожен з них для мене особливий, тішусь за них наче за свою рідну дитину та підтримую зв’язок з усіма своїми випускниками», – каже пані Галина, а далі розповідає про Арсена: «Арсен займає особливе місце у моєму серці, це був не просто учень, який добре вчився, це учень, який робив усе відмінно, який ніколи не казав, що щось не вміє, – чи то міжнародний екологічний проєкт, чи то допомога для БО «Дім Сірка», чи то танцювати у проєкті «Танці з учителями», завжди від нього чула лише «Так», насправді унікальна дитина»

Сьогодні Арсен не лише випускник ліцею, а вже курсант Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові.

«Мама Арсена поділилася, що син хоче вступати саме у Львівську академію сухопутних військ, я підтримала таку ідею! І ось Арсен вже курсант, ні хвилини не було сумнівів, що у нього не вийде, а далі війна…пригадую, як одразу почала хвилюватись за нього, але Арсен з тих людей, які вміють швидко заспокоювати своєю впевненістю», – розповідає учителька.

Відзначившись в Академії, йому, як кращому студенту пропонують навчатись у Royal Military Academy Sandhurst, що у Британії.

Варто зазначити, що Королівська військова академія Сандгерст – це елітний навчальний заклад, заснований у 1947 році. З 1997 по 2019 рік тут навчалися 15 українських кадетів.

«На вручені диплому про завершення британського вишу та на випускному параді був присутній Валерій Залужний, який поділився спільним фото з нашим мужнім випускником у своїх соцмережах та підписав світлину з побажанням «удачі тобі, козаче», я звісно ж перерепостила», – сміється пані Галина, а насамкінець ділиться: «Я знаю, що цього хлопця чекає дуже світле і велике майбутнє!».

Інформатор вітає пана Арсена та бажає подальших успіхів!

Читати також: Відпустовий центр блаженного Симеона Лукача у Старуні: фоторепортаж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору