Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті трапились три ДТП: один загиблий та троє травмованих

ДТП

Дорожньо-транспортні пригоди мали місце минулої доби у Коломиї, Отинії та Косівському районі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Аварія між двома автомобілями сталась у Коломиї. Відомо, що 58-річний водій “Renault Trafic”, виїжджаючи із другорядної дороги, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із легковиком “Peugeot 107”. У результаті аварії до лікарні доставлено керманича “Peugeot 107 “.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наступна ДТП трапилась в Отинії. 27-річний водій «Renault logan», мешканець Отинійської громади, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із вантажівкою «Daf», яка рухалась головною дорогою. Вантажівкою керував 37-річний громадянин Молдови.

До медичного закладу з травмами доставлено керманича «Renault logan» та його пасажирку. Водіїв перевірено на стан сп’яніння, водій «Renault» за кермом був нетверезий.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Аварія, у якій загинув водій квадроцикла, мала місце у селі Город, Косівської громади. 53-річний мешканець району, рухався ґрунтовою лісовою дорогою. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з узбіччям у вигляді схилу пагорба. На жаль, керманич загинув на місці аварії.

Фото ДТП

Фото з поліції

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

В усіх випадках правоохоронці вилучили з місця подій транспортні засоби та призначили ряд експертиз.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв з проханням бути обачними на дорогах та в жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху.

Головне фото взято з Фейсбук-сторінки Поліції Івано-Франківської області.

Читати також: Вражаюча безжальність: юна львів’янка пошматувала ножем прикарпатця.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору