Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Виставки у Надвірнянській публічній бібліотеці: афіша

Адміністрація Надвірнянської міської публічної бібліотеки запрошує надвірнянців та гостей міста завітати у читальні зали бібліотеки та насолодитись виставками. 

Розповідає Інформатор.

Виставка “Маніфест голосу молоді”

Виставка “Маніфест голосу молоді” з картинами художниці Марії Вишедської – організована членами молодіжної ради при Надвірнянській територіальній громаді Христиною Драгун та Анастасією Пиндзин.

Головна ідея Маніфесту – роль молоді у післявоєнному розвитку. Акцент на слово “розвиток”, а не “відновлення”, адже окрім повернення втраченого, організатори прагнуть створювати щось нове, будуючи щось краще та використовуючи підходи та погляди молоді.

Виставка діє: з 7 по 15 жовтня у Надвірнянській міській публічній бібліотеці, за адресою вулиця Мазепи 20.

Виставка світлин кінофотостудії “Трембіта”

Кінофотостудія “Трембіта” – це об’єднання любителів фотомистецтва. Названа студія на честь музичного інструменту трембіти, яка за своїм виглядом асоціюється з об’єктивом фотоапарата.

Студія функціонує протягом 50 років та діє при Надвірнянському будинку культури.

На фотовиставці “Ти прекрасна, Україно, нашого народу дім” представлені світлини учасників студії, а саме: Романа Глодана, Леоніда Кравчука, Ярослава Лозинського, Бориса Галюка, Нікусі Квашніної та інших. У кожного з митців свій погляд, свій фотопочерк та фотосвіт.

Виставка діє: з 22 серпня по 20 жовтня 2024 року у Надвірнянській міській публічній бібліотеці за адресою вулиця Мазепи 20.

Читайте також: Перелік безплатних послуг у Надвірнянському центрі первинної медичної допомоги

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору