Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Steam вийшла демоверсія українського шутера про галичан у космосі SAND

У Steam стала доступною демоверсія українського шутера SAND, що розповідає про галичан у космосі.

У магазині ігор Steam зʼявилася демоверсія мережевого шутера SAND від львівської студії Hologryph. Детальніше про це читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ покликаючись на Бабель

Перша демоверсія дозволяє гравцям випробувати Трамплери — гігантські крокоходи-кораблі, а також позмагатися з іншими командами в динамічних боях.

У демоверсії доступна PVP-частина гри, а також система модифікації Трамплерів. В майбутньому розробники планують розширити SAND, додавши PVE-режим, нових персонажів та інші функції.

Hologryph публікують демо насамперед для того, щоб зібрати фідбек гравців, виправити технічні помилки та покращити оптимізацію. Щоб покращити ігровий досвід для української спільноти розробники спеціально виділяють додаткові сервери в Польщі.

Розробники не встигли завершити українську локалізацію для демоверсії, тому наразі вона доступна лише англійською мовою. Проте у фінальному релізі гра вийде з повноцінною українською локалізацією.

Спробувати демоверсію гри можна з посиланням.

Гра SAND — це альтернативна історія Європи. У XIX столітті людство винайшло нові джерела енергії, які розігнали науково-технічний прогрес. Австро-Угорська імперія, як і решта великих держав, почала ще тоді потроху колонізувати космос. Одна з колонізованих планет — Софія, яку імператор пообіцяв галичанам, якщо вони вирушать туди будувати міста.

Головне фото взято з Ютуб-каналу tinyBuildGAMES.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору