Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатського підприємця оштрафували за вплив на ВЛК

ТЦК

Івано-Франківський міський суд визнав винним підприємця за намагання отримати довідку військово-лікарської комісії про тимчасову непридатність до військової служби за хабар. В результаті колишньому військовому присудили 153 тис. грн штрафу.

Про це повідомляє Інформатор покликаючись на zaxid.net

Як йдеться у вироку, який винесли 8 жовтня, у січні 2024 року на території Івано-Франківської обласної лікарні обвинувачений пообіцяв чоловіку за 6 тис. доларів вплинути на голову та членів ВЛК, щоб ті видали довідку про тимчасову непридатність до військової служби. Підприємець встиг отримати 4 тис. доларів авансу, поки його не викрили правоохоронці.

В суді підприємець визнав свою вину і розповів, що проходив службу в лавах ЗСУ і має знайомих серед членів військово-лікарської комісії. Обвинувачений попросив суд суворо його не карати, бо має інвалідність та двох дітей, в одного з яких онкологічне захворювання.

Дослідивши всі матеріали справи, суддя Наталія Деркач визнала чоловіка винним у зловживанні впливом і призначила йому 153 тис. грн штрафу. На вирок можуть подати апеляцію.

Читати також: Миколаїв – Ворохта – Рахів: у Карпатах 10 днів блукав турист

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87 

Нагору