Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

7 закладів охорони здоров’я та ліцей №6 – з теплом: Франківськ починає опалювальний сезон

опалення, руки на батареї, холод, тепло

Для цього роботу вже почали зо 5 котелень й поривів не зафіксували. Якщо в лікарнях стане спекотно, то керівництво матиме змогу призупинити теплопостачання. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ з покликанням на “Суспільне Івано-Франківськ”.

Як розповів головний інженер “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Іван Кедик нашим колегам, опалення подали в низку закладів:

“Ми подали тепло у міський клінічний перинатальний центр, міську дитячу клінічну лікарню, обласну дитячу клінічну лікарню, центральну міську клінічну лікарню, обласний клінічний кардіологічний центр, міську клінічну лікарню № 1 та геріатричний пансіонат. А також — у ліцей № 6”, – каже фахівець.

Заступник міського голови Руслан Гайдар розповів, що поривів під час запуску котелень не зафіксували. Також він додав, що лікарні зможуть звернутись з листом, в разі спеки в медичному закладі. Якщо ж скарги не надходитимуть, то опалення подаватимуть й надалі.

“Все залежить від температурного режиму. Якщо на дворі вдень буде 20⁰, а вночі +0⁰, то точно буде відключення. На сьогодні тільки один день, вчорашній, температура була менш як 8 ⁰”, – каже посадовець.

А ось інший заступник міського голови Микола Вітенко не назвав точної дати, коли з’явиться тепло в оселях франківців. Все залежить від добової температури:

“Наскільки мені відомо, там повинна бути середня добова температура 8, здається,  градусів (ред. з позначкою +). Відповідно коли в нас буде період хоча б там, здається, 5 днів”, – повідомив Вітенко в етері “Західного полюсу”. За такої умови опалення подається спочатку в заклади освіти й дошкільні навчальні заклади, а наступний в черзі — житловий фонд.

Читати також: Прикарпатці можуть отримати фінансову допомогу для купівлі дров та вугілля

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору