Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Викрито верховинку й адміністраторку Telegram-каналу, де повідомляли про місцеперебування співробітників ТЦК

Переписка, СБУ, Telegram-канал
Дівчина також публікувала інформацію про актуальні локації вручення повісток. Їй загрожує чималий термін позбавлення волі.

Пише Інформатор Івано-Франківськ з покликанням на СБУ.

В соцмережі повідомляли про місця вручення повісток на Івано-Франківщині.

“Ресурс був популярним серед осіб, котрі мали намір ухилитися від мобілізації. Під час оперативних заходів співробітники СБУ встановили особу адміністратора ресурсу. Нею виявилась 22-річна місцева мешканка”, – повідомляють в спецслужбі.

СБУ провела обшуки вдома у дівчини, а саме на Верховинщині, й виявила телефон, через який вона керувала Telegram-каналом.

За даними досудового розслідування, в Telegram їй написав анонімний користувач, що і створив цей канал. Він запропонував прикарпатці адмініструвати ресурс та надав їй права на нього.

Слідчі СБУ повідомили фігурантці про підозру в перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 КК України) й тепер 22-річній дівчині загрожує до 8 років позбавлення волі.

Розслідування проводить СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Читати також: У Франківську чоловік випав з вікна

Головне фото взято в СБУ

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору