В прохолодні осінні дні часом так хочеться зігрітися чимось особливим. Ідеальним вибором стане безалкогольний глінтвейн, який зігріє вас своїми ароматами прянощів і цитрусових. Що ж Інформатор ділиться з читачами рецептом запашного та смачного напою.
Пише Інформатор Івано-Франківськ покликаючись на Клопотенко
Даний рецепт підходить для сімейних вечорів, зустрічей з друзями або просто для відпочинку з гарною книгою. Готувати його надзвичайно просто.
Для приготування безалкогольного глінтвейну потрібно:
- 1 літр соку з червоного винограду;
- ½ шт. апельсина;
- 2 палички кориці;
- 5 шт. гвоздики;
- 2 гілочки чебрецю;
- 2 столові ложки цукру;
Перш за все помийте апельсин (½ шт.) і поріжте кружечками. У невелику каструлю вилийте сік і додайте всі спеції. Потім додайте цукор і половину апельсинових кілець.
Поставте на маленький вогонь і варіть протягом 10 хвилин. Слідкуйте, щоб ваш глінтвейн не кипів.
Подавати цей напій можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. При подачі додайте в кожну склянку по кружечку апельсина.
Інформатор бажає вам вдалих рецептів!
Читати також: Домашній чай: як приготувати корисний напій вдома
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87