Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Осіннє тепло в чашці: рецепт безалкогольного глінтвейну

Як приготувати глінтвейн?

В прохолодні осінні дні часом так хочеться зігрітися чимось особливим. Ідеальним вибором стане безалкогольний глінтвейн, який зігріє вас своїми ароматами прянощів і цитрусових. Що ж Інформатор ділиться з читачами рецептом запашного та смачного напою.

Пише Інформатор Івано-Франківськ покликаючись на Клопотенко

Даний рецепт підходить для сімейних вечорів, зустрічей з друзями або просто для відпочинку з гарною книгою. Готувати його надзвичайно просто.

Для приготування безалкогольного глінтвейну потрібно:

  • 1 літр соку з червоного винограду;
  • ½ шт. апельсина;
  • 2 палички кориці;
  • 5 шт. гвоздики;
  • 2 гілочки чебрецю;
  • 2 столові ложки цукру;

Перш за все помийте апельсин (½ шт.) і поріжте кружечками.  У невелику каструлю вилийте сік і додайте всі спеції. Потім додайте цукор і половину апельсинових кілець.

Поставте на маленький вогонь і варіть протягом 10 хвилин. Слідкуйте, щоб ваш глінтвейн не кипів.

Подавати цей напій можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. При подачі додайте в кожну склянку по кружечку апельсина.

Інформатор бажає вам вдалих рецептів!

Читати також: Домашній чай: як приготувати корисний напій вдома

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору