Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Родина прикарпатських Героїв отримала сертифікат на житло

Родина Бутусіних, Володимир Зеленський, президент України

Тетяна та Олег Бутусіни втратили на війні двох синів. Хлопцям посмертно присвоїли звання Героїв України на надзвичайну звитягу. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

“Родині Героїв з Калущини, які загинули у бою за Україну, Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на житло
Йдеться про сім’ю Бутусіних, де на захист країни стали два брати Леонід та Роман. Їхні життя обірвались у нерівному бою з російськими окупантами на початку повномасштабної війни на Чернігівщині”, – повідомила Світлана Онищук.

Раніше “Суспільне Івано-Франківськ” розповідало про боротьбу за Україну братів-росіян Романа та Леоніда. Вся родина Героїв переїхала в Україну ще у 2014 році.

На жаль, батькові Бутусіних, захиснику ще з 2014 року, довелось шукати тіла своїх синів на Чернігівщині. Брати загинули у селі Лукашівка, під час оборони населеного пункту. Роман та Леонід вічні у пам’яті країни як Герої та хоробрі воїни:

“Під час бою за Лукашівку 9 березня брати з гранатомета підбили ворожу “беху”, поки був зв’язок, корегували нашу артилерію. І на одному з подвір’їв на околиці села прийняли свій останній бій”, – пишуть наші колеги.

Щирі співчуття родині!

Читати також: Обласна рада не підтримала передачу 320 гектарів комунальних земель Надвірнянській громаді: результати сесії

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору