Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Спортивні здобутки Прикарпаттю принесли Ганна Шевчук та Юлія Луцька

Атлетка з Прикарпаття Юлія Луцька та Ганна Шевчук

19 жовтня у Франківську відбулися XXVIII Міжнародні змагання Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонат України зі спортивної ходьби на 35 км. Першість здобули дві атлетки з нашого краю. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Ганна Шевчук оновила рекорд України на дистанції 35 км серед жінок. Про що повідомила Федерація легкої атлетики України в телеграм-каналі. Спортсменка (ред. на головному фото зліва) подолала цю дистанцію за 2:48.04 год.

Довідка: Легкоатлетка є майстром спорту України міжнародного класу зі спортивної ходьби та Чемпіонка України. Спортсменка була учасницею ХХХІІ Літніх Олімпійських Ігор 2020 в Токіо.

Цьогоріч Шевчук знову представляла країну на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. У 2023 році Ганна виборола золото Кубка України зі спортивної ходьби на всеукраїнських змаганнях.

Також успіху досягла й інша прикарпатка — Юлія Луцька (ред. на головному фото справа). Про це повідомила Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Юлія здобула перемогу на дистанції 20 км серед жінок й оновила особистий рекорд.

Спортсменка подолала дистанцію за 1:40.35 год й виконала норматив майстра спорту України. Юлія родом з Боднарова, що на Калущині. Цієї весни атлетка виборола медаль на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби в Ужгороді, йдеться на ресурсі  SPORT.IF.UA.

Щирі вітання атлеткам!

Репортаж зі змагань та чемпіонату можна переглянути за покликанням.

Фото зліва — взято з відкритих джерел, фото зліва — зі сторінки Світлани Онищук у Facebook.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору