Укрзалізниця запускає у тестовому режимі повноцінні обіди в поїздах далекого сполучення. В яких саме та чим можна буде посмакувати?
Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ, покликаючись на Укрзалізницю
У дописі зазначається, що меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
З цього тижня тестування якісного харчування розпочинають на таких рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів;
- №95/96 Київ — Рахів;
- №29/30 Київ — Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання. Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір “варені яйця + курятина”.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Після тестування працівники залізниці проаналізують фідбек пасажирів та оберуть найкраще меню.
Читайте також: 31 грудня в Івано-Франківську проїзд маршрутом №1 буде безплатним: деталі
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87