До Всесвітнього дня комбучі ми провели невелике дослідження: скільки коштує комбуча у Франківську і від чого залежить її вартість?
Інформатор Івано-Франківськ дослідив ціни на глінтвейн у 8 популярних закладах та магазинах міста.
Комбуча — це ферментований напій, що отримується шляхом бродіння чаю з додаванням цукру за допомогою спеціального симбіотичного комплексу бактерій та дріжджів. Під час цього процесу утворюються корисні органічні кислоти, вітаміни та мікроелементи, які позитивно впливають на організм. Комбуча має освіжаючий смак і характерний легкий кисло-солодкий присмак, а також популярна завдяки своїм корисним властивостям, зокрема підтримці травлення, зміцненню імунітету та очищенню організму.
Різниця у вартості комбучі зумовлена багатьма факторами як от інгредієнти та кількість напою у пляшці. Комбуча, виготовлена з органічних або екзотичних інгредієнтів, може коштувати дорожче. На ціну також впливає процес виробництва, адже комбуча ручної роботи коштує дорожче, аніж комбуча масового виробництва.
Найпоширенішими смаками комбучі у Франківську стали гранат, груша, яблуко та класична.
Найдорожча комбуча коштує 118 гривень, найдешевша — вартує 35,90 грн за 1 л.
Пропонуємо детальніше ознайомитись з нашою інфографікою:
Отож, в середньому, випити комбучу у Франківську можна за 86 гривень
Головне фото ілюстративне.
Читайте також: Скільки коштує стати нареченою: ціни на весільні сукні в Івано-Франківську
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87