Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Літній салат із карпатською черешнею та козячим сиром: легкий і смачний рецепт

Салат з руколою та вишнею

Липень — розпал літа, тож у цей період особливо хочеться легкої їжі та прохолодних напоїв. Пропонуємо простий і смачний рецепт літнього салату з карпатською черешнею, козячим сиром і руколою.

Ділиться Інформатор Івано-Франківськ 

Інгредієнти (на 2 порції):

  • Черешня — 1 склянка (без кісточок, розрізана навпіл);
  • Рукола (або мікс салатів) — 2 жмені;
  • Козячий сир або фета — 50–70 г (розкришити);
  • Горіхи (волоські, пекан або мигдаль) — 1–2 ст. ложки (підсушити на сухій сковороді);
  • Оливкова олія — 1–2 ст. ложки;
  • Бальзамічний оцет — 1 ч. ложка;
  • Сіль, перець — на свій смак.

Один з інгредієнтів на вибір, так салат буде щоразу по-іншому смакувати: тонко нарізана червона цибуля або скибочки авокадо, чи скибочки огірка.

Як готувати:

  • Черешню очистити від кісточок і розрізати навпіл;
  • Руколу викласти на тарілку;
  • Додати черешню, сир, підсмажити горіхи та інші додатки;
  • Збризни оливковою олією, бальзамічним оцтом, посолити й поперчити;
  • Акуратно перемішати і одразу смакувати.

Смачного!

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Читайте також: Солодкий липень: скільки коштують персики та абрикоси на ринку у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору