Нарешті почався сезон найбільшої і найбажанішої літньої ягоди. Спілі кавуни вже з’явились практично у всіх точках продажу міста, і мабуть, вже кожен франківець встиг скуштувати хоча б по скибці. Та сьогодні ми поділимось двома незвичними, дуже смачними способами для ласування кавуном. Спробуйте і вам точно захочеться ще.
Пише Інформатор Івано-Франківськ
Почнемо зі способу №1: “Кавун з лимонним соком”
Наріжте кавун скибочками, лимон – четвертинками. Розкладіть скибки кавуна на тарілці, збризніть соком з четвертинки лимона. Дайте їм кілька хвилин “подружитись”. Насолоджуйтесь!
Спосіб №2: “Натертий кавун”
Для нього знадобиться трішки більше часу, але в спеку це незамінно смачно!
Наріжте кавун скибками, звільніть від кісточок. Розкладіть скибки на тарілку і покладіть в морозилку на кілька годин аби добре замерзли.
Перед подачею, вийміть скибки кавуна з морозилки і натріть на великій терці (тій, що для буряка). Озброюйтесь ложкою і смакуйте!
А як ви любите їсти кавун? Діліться своїми рецептами з нами в соцмережах.
Читайте також: Скільки коштують перші кавуни в Івано-Франківську
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87