Інформатор Івано-Франківськ

НОВИНИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

Салат, який змусить по-новому подивитись на абрикоси: літній хіт на вашій тарілці

Салат з абрикосами, козячим сиром і м’ятою. Солодко-солоний, з освіжаючим ароматом м’яти й ніжною текстурою — чудово як самостійна страва або до запеченої курки/риби

Салат з абрикосами, козячим сиром і м’ятою. Солодко-солоний, з освіжаючим ароматом м’яти й ніжною текстурою — чудово як самостійна страва або до запеченої курки/риби.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти (на 2 порції):

  • 3–4 стиглих абрикоси (розрізати на дольки або половинки);
    жменя руколи або міксу зелені;
  • 50 г козячого сиру або фети (розкришити);
  • 1–2 ч. л. гарбузового насіння або мигдальних пластинок (злегка підсмажених);
  • кілька листочків м’яти;
  • оливкова олія — 1 ст. л.;
  • мед або кленовий сироп — 1 ч. л. (за бажанням);
  • сік лимона — 1 ч. л.;
  • сіль, перець — до смаку.

Як готувати:

Абрикоси помити, розрізати навпіл або на дольки. Якщо дуже стиглі — просто викласти, якщо твердіші — трохи обсмажити на сухій сковорідці по 30 секунд.

На тарілку викласти зелень, зверху — абрикоси, сир, м’яту, насіння.

Змішати олію, лимонний сік і трохи меду — заправити салат. Посипати перцем і подавати одразу.

Читати також: Два найкращі способи як їсти кавун цього літа

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Ілюстрацію згенеровано за допомогою ШІ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору