Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

З чим їсти вівсянку, щоб було смачно: 5 вдалих рецептів

Вівсянка з яйцем

З вівсянки можна творити справжні кулінарні шедеври — не прісно, не нудно, а смачно й ситно.

Пише Інформатор Івано-Франківськ

Ось 5 ідей, з чим їсти вівсянку, залежно від настрою й часу доби:

Класика на сніданок: банан + горіхи + кориця

Інгредієнти:

  • 1/2 банана (нарізаного або розім’ятого);
  • 1 ч. л. меду або кленового сиропу;
  • жменя волоських горіхів або мигдалю;
  • дрібка кориці
  • Смак: теплий, насичений, як десерт без провини.

Літня версія: ягоди + йогурт + м’ята

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. грецького йогурту;
  • 1/2 склянки ягід (чорниця, полуниця, смородина, ожина);
  • листочки м’яти;
  • трішки лимонного соку
  • Смак: освіжаючий, кисло-солодкий і дуже легкий.

Енергетична: молоко + фініки + насіння

Інгредієнти:

  • варена вівсянка на молоці;
  • 1–2 фініки без кісточок (порізати);
  • 1 ч. л. насіння льону або чіа;
  • щіпка кардамону або ванілі
  • Смак: східний, вершковий, поживний.

Солона версія: яйце + авокадо + зелень

Інгредієнти:

  • вівсянка зварена на воді або овочевому бульйоні;
  • 1 варене або смажене яйце;
  • пюре з половинки авокадо;
  • сіль, перець, оливкова олія;
  • зелень (петрушка, рукола, кріп);
  • Смак: ситно, несподівано смачно. Ідеально для вечері.

Для ласунів: какао + арахісова паста + тертий шоколад

Інгредієнти:

  • 1 ч. л. какао додати під час варіння;
  • 1 ч. л. арахісової пасти зверху;
  • тертий чорний шоколад;
  • скибочки банана або фініки — для солодощі;
  • Смак: майже як Nutella.

Головне фото згенеровано ШІ.

Читайте також: Салат, який змусить по-новому подивитись на абрикоси: літній хіт на вашій тарілці

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору