Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Суботні панкейки з абрикосами: рецепт для вихідного дня

панкейки з абрикосами

Цей рецепт ідеально підходить до кави на балконі, прохолодного ранку після дощу, сніданку в ліжко або фото з підписом «смак вихідного». Спробуйте!

Пише Інформатор Івано-Франківськ

Пухкенькі панкейки, не надто солодкі через відсутність цукру в рецепті, в поєднанні з карамелізованими абрикосами – ідеально підходять аби підняти собі настрій вранці, навіть за похмурої погоди.

Інгредієнти (на 2 порції, 6–8 шт):

1 яйце

150 мл рослинного або коров’ячого молока

100 г борошна

1 ч. л. розпушувача

1 ч. л. меду

дрібка солі

2–3 абрикоси

вершкове масло або олія — для смаження

мед, м’ята, горіхи — для подачі

Як готувати:

Збити яйце з сіллю, змішати з молоком і медом.

Додати борошно з розпушувачем — тісто має бути як на оладки.

Обсмажувати на сковороді з невеликою кількістю олії — по 2 хв з кожного боку.

Абрикоси обсмажити окремо на вершковому маслі до карамельної скоринки.

Як подавати:

Подавати панкейки стопкою, зверху — абрикоси, мед, м’ята, горішки.

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

До теми: Рецепт теплого напою для вечірнього сидіння під Франківським дощем

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору