Цей рецепт ідеально підходить до кави на балконі, прохолодного ранку після дощу, сніданку в ліжко або фото з підписом «смак вихідного». Спробуйте!
Пише Інформатор Івано-Франківськ
Пухкенькі панкейки, не надто солодкі через відсутність цукру в рецепті, в поєднанні з карамелізованими абрикосами – ідеально підходять аби підняти собі настрій вранці, навіть за похмурої погоди.
Інгредієнти (на 2 порції, 6–8 шт):
1 яйце
150 мл рослинного або коров’ячого молока
100 г борошна
1 ч. л. розпушувача
1 ч. л. меду
дрібка солі
2–3 абрикоси
вершкове масло або олія — для смаження
мед, м’ята, горіхи — для подачі
Як готувати:
Збити яйце з сіллю, змішати з молоком і медом.
Додати борошно з розпушувачем — тісто має бути як на оладки.
Обсмажувати на сковороді з невеликою кількістю олії — по 2 хв з кожного боку.
Абрикоси обсмажити окремо на вершковому маслі до карамельної скоринки.
Як подавати:
Подавати панкейки стопкою, зверху — абрикоси, мед, м’ята, горішки.
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
До теми: Рецепт теплого напою для вечірнього сидіння під Франківським дощем
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87