Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Смажені персики з камамбером і медом – літній сніданок до кави

Рецепт персиків гриль

Солодке + солоне + вершкове + свіже + трішки хрумке — ідеальний гастрономічний баланс. Це рецепт дуже смачного сніданку, який легко зробити вдома за 10 хв. Спробуйте!

Пише Інформатор Івано-Франківськ

Для приготування вам потрібно (на 2 порції):

2 стиглі персики (можна нектарини)

100 г сиру камамбер (можна брі)

1 ч. л. олії або вершкового масла

1 ч. л. меду (краще з акації або липи)

кілька листочків м’яти або базиліку, кілька горішків: пекан, фісташки, волоські — для хрумкості, дрібка чорного перцю або бальзамічного оцту — для контрасту

Як приготувати:

Персики розрізати навпіл, видалити кісточку. Розігріти сковорідку (можна гриль) з олією або вершковим маслом. Обсмажити персики зрізом донизу 2–3 хв до карамельної скоринки. Перевернути й покласти зверху шматочки сиру камамбер — буквально на 30–40 секунд, щоб він почав плавитись. Викласти все на тарілку. Полити медом, посипати м’ятою й горішками. Додати краплю бальзамічного оцту або чорного перцю для незвичного відтінку смаків.

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Читайте також: Бутерброд “літо на хлібі”: ягідна ностальгія

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору