Смачний, цікавий салат з різними текстурами. Виходить яскравим і контрастним: солодкість білих слив, солоність сиру фета, хрусткі горіхи й свіжість зелені. Спробуйте!
Пише Інформатор Івано-Франківськ
Завдяки поєднанню солодко-кислих фруктів із солонуватим сиром, хрусткими горіхами, свіжою зеленню та легкою цитрусово-медовою заправкою цей літній салат виходить дуже вдалим доповненням до будь-якої основної страви.
Інгредієнти (на 2 порції):
- 6–7 білих слив
- 100 г сиру фета (або козячого сиру)
- 50 г волоських горіхів (злегка підсмажених на сухій сковороді)
- жменя руколи або міксу салатів
- 1 ст. л. оливкової олії холодного віджиму
- 1 ч. л. меду
- 1 ч. л. бальзамічного оцту або лимонного соку
- сіль і перець за смаком
Сливи вимити і нарізати скибочками. Викласти на тарілку мікс зелені. Додати скибочки слив, крихти сиру фета і підсмажені горіхи. Змішати оливкову олію, мед, бальзамічний оцет, трішки солі й перцю і полити цим соусом салат. Легенько перемішати перед подачею. Смачного!
Читайте також: Як приготувати сочевицю, щоб усі просили добавки: простий і смачний рецепт без м’яса
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87