Вам набридли банальні сніданки і ви вже довго думали, що б таке цікаве і водночас корисне приготувати? Десерт з лохиною і медом − саме те!
Інформатор Івано-Франківськ ділиться рецептом.
Хоч лохина ягідка невеличка, але дуже корисна. Дослідження показали, що споживання лохини може знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань та цукрового діабету 2 типу. Крім того, ці ягоди радять вживати для профілактики дегенеративних захворювань та станів, а також уповільнення процесів старіння і покращення памʼяті.
Записуйте рецепт:
Інгредієнти (на 2 порції):
- 200 г свіжої лохини
- 300 г натурального йогурту (без добавок)
- 2 ст. л. меду (або кленового сиропу)
- 2 ст. л. волоських горіхів (підсушених і подрібнених)
- 2 ст. л. вівсяних пластівців або граноли
- кілька листочків м’яти для прикраси
Як приготувати:
1. У склянки або креманки викладіть шар йогурту.
2. Додайте трохи лохини, полийте медом.
3. Викладіть ще один шар йогурту.
4. Зверху посипте вівсяними пластівцями й горіхами.
5. Додайте ще жменю лохини та зробіть яскравий акцент у вигляді листочка м’яти.
Потіште себе та своїх рідних оригінальним сніданком чи легким перекусом. Їм точно сподобається.
До теми: Як приготувати сочевицю, щоб усі просили добавки: простий і смачний рецепт без м’яса
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
