Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Мариновані кабачки з кетчупом “Чилі”: пікантна заготовка на зиму

Соковиті, ароматні й з легкою гостринкою – мариновані кабачки з кетчупом“Чилі”   стануть чудовим доповненням до зимового столу. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ з покликанням на Кулінарні рецепти.

 Інгредієнти(на 3 кг кабачків)

  • Кабачки — 3 кг
  • Вода — 7 склянок (≈1,75 л)
  • Цукор — 150 г
  • Сіль — 2 ст. л.
  • Кетчуп “Чилі” — 7 ст. л.
  • Оцет 9% — 200 мл
  • Часник — 5 зубчиків
  • Парасольки кропу
  • Духмяний перець — 5 шт.
  • Гвоздика — 5 шт.

                                                 Покрокове приготування

  • Підготуйте 5  банок. Ретельно їх вимийте та просушить
  • Виберіть молоді, дрібні кабачки. Наріжте кружечками 1-1,5 см
  • Маринад: У каструлю влити воду, додати сіль, цукор і кетчуп. Довести все до кипіння. Потім влити оцет і проварити 5 хвилин
  • Наповнення банок:Покладіть на дно кожної банки – по гвоздиці, перчику, зубчику часнику й трохи кропу.Далі поставте щільно кабачки.Залити  гарячим маринадом. 
  • Стерилізація. Банки поставити у каструлю з водою. Стерилізувати 10-15 хв після закипання.

Зберігання: тримати в темному прохолодному місці.

Смачного!

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне

Читайте також:У Франківську пошкодили одне з урбаністичних кріселок на перехресті Чорновола й Сахарова (ФОТО)

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору