Соковиті, ароматні й з легкою гостринкою – мариновані кабачки з кетчупом“Чилі” стануть чудовим доповненням до зимового столу.
Пише Інформатор Івано-Франківськ з покликанням на Кулінарні рецепти.
Інгредієнти(на 3 кг кабачків)
- Кабачки — 3 кг
- Вода — 7 склянок (≈1,75 л)
- Цукор — 150 г
- Сіль — 2 ст. л.
- Кетчуп “Чилі” — 7 ст. л.
- Оцет 9% — 200 мл
- Часник — 5 зубчиків
- Парасольки кропу
- Духмяний перець — 5 шт.
- Гвоздика — 5 шт.
Покрокове приготування
- Підготуйте 5 банок. Ретельно їх вимийте та просушить
- Виберіть молоді, дрібні кабачки. Наріжте кружечками 1-1,5 см
- Маринад: У каструлю влити воду, додати сіль, цукор і кетчуп. Довести все до кипіння. Потім влити оцет і проварити 5 хвилин
- Наповнення банок:Покладіть на дно кожної банки – по гвоздиці, перчику, зубчику часнику й трохи кропу.Далі поставте щільно кабачки.Залити гарячим маринадом.
- Стерилізація. Банки поставити у каструлю з водою. Стерилізувати 10-15 хв після закипання.
Зберігання: тримати в темному прохолодному місці.
Смачного!
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне
Читайте також:У Франківську пошкодили одне з урбаністичних кріселок на перехресті Чорновола й Сахарова (ФОТО)
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87