Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Домашнє морозиво без яєць: просто, легко і смачно!

Хотілось би чогось охолоджуючого в ці трохи спекотні літні дні? А ми точно знаємо, що це може бути! Домашнє морозиво з будь-яким смаком.

Інформатор Івано-Франківськ ділиться рецептом.

Інгредієнти:

  • 250 мл жирних вершків (33 % або більше)
  • 200 г згущеного молока
  • За бажанням: ванілін, ягоди, шоколад, горіхи як ароматизатори або наповнювачі.

Приготування:

  1. Охолоджені вершки збити міксером до пишної, повітряної консистенції.
  2. Додати згущене молоко (і ванілін, якщо бажаєте), акуратно перемішати лопаткою до однорідності
  3. Перелити суміш у контейнер, накрити кришкою або плівкою.
  4. Помістити в морозильник. Протягом перших 3–4 годин діставати кожні 30–40 хвилин і перемішувати — щоб уникнути утворення кристалів льоду.
  5. Після цього залиште морозиво до повного застигання (ще кілька годин).

Смачного!

До теми: Простий рецепт смузі з лохиною

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору