Хотілось би чогось охолоджуючого в ці трохи спекотні літні дні? А ми точно знаємо, що це може бути! Домашнє морозиво з будь-яким смаком.
Інформатор Івано-Франківськ ділиться рецептом.
Інгредієнти:
- 250 мл жирних вершків (33 % або більше)
- 200 г згущеного молока
- За бажанням: ванілін, ягоди, шоколад, горіхи як ароматизатори або наповнювачі.
Приготування:
- Охолоджені вершки збити міксером до пишної, повітряної консистенції.
- Додати згущене молоко (і ванілін, якщо бажаєте), акуратно перемішати лопаткою до однорідності
- Перелити суміш у контейнер, накрити кришкою або плівкою.
- Помістити в морозильник. Протягом перших 3–4 годин діставати кожні 30–40 хвилин і перемішувати — щоб уникнути утворення кристалів льоду.
- Після цього залиште морозиво до повного застигання (ще кілька годин).
Смачного!
До теми: Простий рецепт смузі з лохиною
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87