Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Салат із персиків та фети: смачно і швидко

Користуючись нагодою посмакувати персиками в різному вигляді, ми підготували для вас простий і апетитний рецепт салату, який має сподобатись всім.

Інформатор Івано-Франківськ ділиться способом приготування.

Інгредієнти:

  • 2 персики (середнього розміру)
  • 100 г міксу зелені (рукола, шпинат, салат)
  • 50 г козячого сиру
  • 30 г волоських горіхів
  • 2 ст. л. меду
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Персики вимийте, наріжте на скибочки або часточки.
  2. Горіхи подрібніть та підсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
  3. У великій мисці змішайте зелень.
  4. Додайте персики та козячий сир (розламати його руками на невеликі шматочки).
  5. Приготуйте заправку: змішайте мед, оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та перець.
  6. Полийте салат заправкою і акуратно перемішайте.
  7. Посипте підсмаженими горіхами і подавайте до столу.

Смачного!

Головне фото – з відкритих джерел

До теми: Пиріг за рецептом The New York Times, але з франківськими сливами

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору