Освіжаючий та легкий десерт із літа прямо у вашій кухні. Заморожений кавун у поєднанні з соком лайма та краплиною меду перетворюється на ніжний крем, який ідеально охолоджує у спекотний день. Прикрашений м’ятою, він стане яскравим акцентом на вашому столі та улюбленою солодкою миттю для всієї родини
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти (на 4 порції)
-
Кавун — 1 кг (м’якоть без кісточок)
-
Мед або сироп агави — 2 ст. л. (за бажанням)
-
Лайм або лимон — 1 шт. (сік)
-
Листя м’яти — для подачі
Приготування
-
Підготувати кавун — нарізати м’якоть кубиками, прибравши всі кісточки.
-
Заморозити — викласти кубики на дошку або тацю і заморозити в морозильнику на 3–4 години.
-
Збити — заморожені кубики кавуна помістити в блендер, додати сік лайма/лимона та мед (за бажанням). Збити до кремоподібної маси.
-
Подати — викласти у креманки, прикрасити м’ятою. Можна подати одразу або трішки підморозити.
Смачного!
Читати також: Лимонне варення: небанальна консервація за італійським рецептом
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87