У серпні, коли можна насолодитися свіжою малиною, пропонуємо приготувати легкий десерт: слойка з ніжним цитрусовим кремом з рікоти та ягодою. Випічка не потребує великої кількості інгредієнтів та є швидкою в приготуванні. Цей домашній десерт стане чудовим доповненням до вашого літнього пікніка.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти на 6 порцій:
- Тісто листкове (бездріжджове) – 500 г.
- Рікота 11% жирності – 250 г.
- Цедра лимона – за смаком
- Цукрова пудра – 1-2 ст. ложки
- Малина – 100 г.
- Два жовтки
Приготування слойки:
- Розморозити тісто згідно з інструкцією. Поділити лист тіста на шість частин.
- Легким натиском ножа сформувати краї майбутньої слойки та виделкою проколоти внутрішню частину. Тісто змастити збитими жовтками.
- Слойки випікати в розігрітій на 200°C духовці 15-20 хвилин.
Приготування крему:
- До рікоти натерти цедру лимона та додати цукрову пудру. Змішати крем до однорідності.
- Змастити готовим кремом запечені слойки.
- Викласти на випічку малину та притрусити цукровою пудрою.
Читати також: Смачний та освіжаючий: десерт із кавуна без цукру
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото — Cookpad.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87