Інформатор Івано-Франківськ

НОВИНИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

Сезон малини продовжується: рецепт слойки з літньою ягодою

Рецепт слойки з літньою ягодою

У серпні, коли можна насолодитися свіжою малиною, пропонуємо приготувати легкий десерт: слойка з ніжним цитрусовим кремом з рікоти та ягодою. Випічка не потребує великої кількості інгредієнтів та є швидкою в приготуванні. Цей домашній десерт стане чудовим доповненням до вашого літнього пікніка.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • Тісто листкове (бездріжджове) – 500 г.
  • Рікота 11% жирності –  250 г.
  • Цедра лимона – за смаком
  • Цукрова пудра – 1-2 ст. ложки
  • Малина – 100 г.
  • Два жовтки

Приготування слойки:

  • Розморозити тісто згідно з інструкцією. Поділити лист тіста на шість частин.
  • Легким натиском ножа сформувати краї майбутньої слойки та виделкою проколоти внутрішню частину. Тісто змастити збитими жовтками.
  • Слойки випікати в розігрітій на 200°C духовці 15-20 хвилин.

Приготування крему:

  • До рікоти натерти цедру лимона та додати цукрову пудру. Змішати крем до однорідності.
  • Змастити готовим кремом запечені слойки.
  • Викласти на випічку малину та притрусити цукровою пудрою.

Читати також: Смачний та освіжаючий: десерт із кавуна без цукру

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Джерело головного фото — Cookpad.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору