Чи знали ви, що бувають не лише солодкі панкейки? Ми розповімо, як приготувати солоні панкейки з додаванням свіжого шпинату. Крім того, що страва є поживною та корисною, вона може стати відмінним сніданком для ваших дітей.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- шпинат – 120 г;
- кефір – 200 мл;
- пшеничне борошно – 180 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- цукор – 1-2 ст. л;
- розпушувач – 1 ч. л;
- олія (за бажанням) – 1 ст. л;
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
- Потрібно перемолоти шпинат у блендері. До суміші додати борошно і перемішати.
- Окремо збийте яйце з кефіром. До суміші додайте сіль та цукор. Ще раз перемішайте.
- Змішайте в одній місткості шпинат з борошном та збитий з яйцем кефір. До суміші додайте розпушувач.
- Для панкейків бажано використовувати сковороду з антипригарним покриттям, проте, ви можете просто змастити поверхню олією.
- Для одного панкейка вилийте на розігріту сковороду 3 ст. л приготовленого тіста.
- Просмажуємо панкейки з обох сторін до готовності.
Смачного!
Читайте також: Музика і поезія заради перемоги: у Франківську відбудеться благодійний вечір
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87