Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Панкейки зі шпинатом: корисна версія відомого американського сніданку

Чи знали ви, що бувають не лише солодкі панкейки? Ми розповімо, як приготувати солоні панкейки з додаванням свіжого шпинату. Крім того, що страва є поживною та корисною, вона може стати відмінним сніданком для ваших дітей.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • шпинат – 120 г;
  • кефір – 200 мл;
  • пшеничне борошно – 180 г;
  • яйця курячі – 1 шт.;
  • цукор – 1-2 ст. л;
  • розпушувач – 1 ч. л;
  • олія (за бажанням) – 1 ст. л;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

  1. Потрібно перемолоти шпинат у блендері. До суміші додати борошно і перемішати.
  2. Окремо збийте яйце з кефіром. До суміші додайте сіль та цукор. Ще раз перемішайте.
  3. Змішайте в одній місткості шпинат з борошном та збитий з яйцем кефір. До суміші додайте розпушувач.
  4. Для панкейків бажано використовувати сковороду з антипригарним покриттям, проте, ви можете просто змастити поверхню олією.
  5. Для одного панкейка вилийте на розігріту сковороду 3 ст. л приготовленого тіста.
  6. Просмажуємо панкейки з обох сторін до готовності.

Смачного!

Читайте також: Музика і поезія заради перемоги: у Франківську відбудеться благодійний вечір

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору