Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Варення «Сливи в шоколаді»

Це варення – справжня насолода для ласунів. Воно чудово смакує з млинцями, сирниками, оладками, вафлями, а ще стане ідеальною начинкою для пирогів чи прошарком для тортів.

Пише Інформатор Івано-Франківськ, покликаючись на Facebook-сторінку Ням-ням.

Інгредієнти:

  • сливи – 1 кг
  • цукор – 350 г
  • шоколад темний (75% какао) – 100 г
  • ванільний цукор – 1 пакетик (10 г)

 Приготування:

  1. Сливи вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки.

  2. Викласти в каструлю, засипати цукром і ванільним цукром. Залишити на 8 годин, щоб виділився сік.

  3. Поставити на вогонь, довести до кипіння та варити приблизно 40 хвилин, знімаючи піну.

  4. Додати поламаний шоколад і варити, помішуючи, поки він повністю не розчиниться.

  5. Гаряче варення розлити у стерилізовані банки, охолодити та закрити кришками.

Смачного!

Читайте також:Фінський млинець: рецепт трендового десерту

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору