Це варення – справжня насолода для ласунів. Воно чудово смакує з млинцями, сирниками, оладками, вафлями, а ще стане ідеальною начинкою для пирогів чи прошарком для тортів.
Пише Інформатор Івано-Франківськ, покликаючись на Facebook-сторінку Ням-ням.
Інгредієнти:
- сливи – 1 кг
- цукор – 350 г
- шоколад темний (75% какао) – 100 г
- ванільний цукор – 1 пакетик (10 г)
Приготування:
-
Сливи вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки.
-
Викласти в каструлю, засипати цукром і ванільним цукром. Залишити на 8 годин, щоб виділився сік.
-
Поставити на вогонь, довести до кипіння та варити приблизно 40 хвилин, знімаючи піну.
-
Додати поламаний шоколад і варити, помішуючи, поки він повністю не розчиниться.
-
Гаряче варення розлити у стерилізовані банки, охолодити та закрити кришками.
Смачного!
Читайте також:Фінський млинець: рецепт трендового десерту
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87