«Нічна» вівсянка відрізняється тим, що не вимагає приготування на вогні: достатньо залити вівсяні пластівці молоком та залишити на ніч у холодильнику.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
«Нічна» вівсянка з какао та бананом підходить школярам, які надають перевагу солодким сніданкам. Крім того можна міксувати інгредієнти: варіювати смаки рослинного молока та додатків до вівсянки.
Інгредієнти:
- пластівці вівсяні – 40 г.;
- молоко – 150 мл.;
- мед – 1 ст. л.;
- банани – 1 шт.;
- какао – 1 ч. л.;
- фундук – 30 г.
Спосіб приготування:
- Розмістіть на деко вівсяні пластівці та фундук і запікайте у розігрітій на 180°C духовці протягом 7 хв. Інший варіант – обсмажте суміш з пластівців та горіхів на пательні (не обов’язковий етап).
- Фундук, який залишився грубо наріжте та покладіть у банку з кришкою (можна використовувати стакан, який пізніше потрібно накрити харчовою плівкою). Зверху фундука насипте вівсяні пластівці, залийте молоком, додайте меду, какао. Викладіть зверху нарізаний банан.
- Суміш залиште на ніч у холодильнику.
Смачного!
Читати також: Сніданок для школяра: швидка і ситна запіканка з макаронами, сиром і овочами
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87