Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Сніданок для школяра: рецепт французького сендвіча крок-месьє

Сніданок для школяра: рецепт французького сендвіча крок-месьє

У Франції крок-месьє користується особливою популярністю серед дітей та чоловіків, адже страва є зрозумілою та смачною. Крім того сендвіч може насичувати протягом довгого часу. Саме крок-месьє стає останньою стравою рубрики «Сніданок для школяра».

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Досить часто крок-месьє відносять до простих гарячих сендвічів, однак страва відрізняється методом приготування та соусом, який довершує смак цього сніданку.

Інгредієнти:

  • Білий хліб – 4 тонко нарізані скибки;
  • шинка – 4 шматки;
  • сир, порізаний на слайси – 4 шт.;
  • сир твердий – 400 г.;
  • вершки 33% жирності – 4 ст. л.;
  • гірчиця – 2 ч. л.;
  • масло вершкове.

Приготування:

  1. Для приготування двох порцій 4 шматочки хліба потрібно змастити з одного боку маслом, зверху викласти шматок шинки і слайс сиру так, щоб начинка не виходила за межі хліба. Утворюємо два сендвічі.
  2. На розігріту пательню даємо трохи вершокового масла. Коли масло утворить піну, обсмажуємо сендвічі до золотистої скоринки з обох боків. Простежте, щоб вони не підгоріли.
  3. На деко потрібно постелити лист пергаменту, зверху викладаємо два обсмажені сендвічі.
  4. У ємності змішуємо тертий сир, вершки та гірчицю. Поливаємо цєю сумішшю сендвічі та ставимо запікатися у розігріту на 220°С духовку на 10 хвилин. Чекаємо до тих пір поки сир не розплавиться.

Смачного!

Читати також: Сніданок для школяра: рецепт «нічної» вівсянки з какао та бананом

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору