Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ситий студент: рецепт пасти з тунцем та соусом песто

У студентів завжди стоїть одна мета – зекономити. Економія на всьому: силах, часі та коштах. Пропонуємо швидко та легко приготувати пасту з тунцем та соусом песто

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • макарони фарфале (у формі метелика) – 400 г.;
  • соус песто – 190 г.;
  • масло вершкове – 20 г.;
  • зубки часнику – 4 шт.;
  • тунець консервований у власному соку – 250 г.;
  • пармезан (підходить будь-який інший сорт твердого сиру) – 50 г.

Приготування:

  1. У киплячу та підсолену воду помістіть макарони та варіть до готовності.
  2. Натріть сир, а зубки часнику пропустіть через прес або поріжте маленькими кубиками.
  3. У готові макарони додайте вершкового масла або олії та часник. Перемішайте.
  4. Додайте до звареної пасти соус песто та тунець (без соку), перемішайте.
  5. Посипте зверху тертим сиром.

Смачного!

Читайте також: Студентська класика: картопля з ковбаскою і яйцем — дешево та сердито

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору