У студентів завжди стоїть одна мета – зекономити. Економія на всьому: силах, часі та коштах. Пропонуємо швидко та легко приготувати пасту з тунцем та соусом песто.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- макарони фарфале (у формі метелика) – 400 г.;
- соус песто – 190 г.;
- масло вершкове – 20 г.;
- зубки часнику – 4 шт.;
- тунець консервований у власному соку – 250 г.;
- пармезан (підходить будь-який інший сорт твердого сиру) – 50 г.
Приготування:
- У киплячу та підсолену воду помістіть макарони та варіть до готовності.
- Натріть сир, а зубки часнику пропустіть через прес або поріжте маленькими кубиками.
- У готові макарони додайте вершкового масла або олії та часник. Перемішайте.
- Додайте до звареної пасти соус песто та тунець (без соку), перемішайте.
- Посипте зверху тертим сиром.
Смачного!
Читайте також: Студентська класика: картопля з ковбаскою і яйцем — дешево та сердито
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87