Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шакшука з помідорами та болгарським перцем: поживний студентський сніданок

Шакшука з помідорами та болгарським перцем: поживний студентський сніданок

По суті шакшука – це яєчня з додаванням томатної пасти, м’якоті томатів та болгарського перцю. Такий сніданок нічим не відрізняється по легкості від попередніх, проте насичує надовго. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • цибуля жовта ріпчаста – 1/2 шт.;
  • яйця курячі – від 2 до 4 штук за бажанням;
  • паста томатна – 1 ст. л.;
  • перець болгарський червоний – 1 шт.;
  • томати – 1 шт.;
  • сир твердий – за бажанням;
  • петрушка – гілочка;
  • олія – за смаком;
  • сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Поріжте цибулю, помідор та перець маленькими шматочками та обжарте на пательні, змащеній олією. До обсмажених овочів додайте томатну пасту, перемішайте.
  2. У овочеву суміш розбиваємо яйця, солимо та накриваємо кришкою до їхньої готовності.
  3. Якщо ви бажаєте додати трохи сиру, то всипте його до яєць і знову накрийте кришкою до його розплавлення. Коли страва буде готовою – посипте її петрушкою.

Смачного!

Читайте також: Бюджетний сніданок для студентів: вівсянка на воді або молоці

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору