По суті шакшука – це яєчня з додаванням томатної пасти, м’якоті томатів та болгарського перцю. Такий сніданок нічим не відрізняється по легкості від попередніх, проте насичує надовго.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- цибуля жовта ріпчаста – 1/2 шт.;
- яйця курячі – від 2 до 4 штук за бажанням;
- паста томатна – 1 ст. л.;
- перець болгарський червоний – 1 шт.;
- томати – 1 шт.;
- сир твердий – за бажанням;
- петрушка – гілочка;
- олія – за смаком;
- сіль – за смаком.
Приготування:
- Поріжте цибулю, помідор та перець маленькими шматочками та обжарте на пательні, змащеній олією. До обсмажених овочів додайте томатну пасту, перемішайте.
- У овочеву суміш розбиваємо яйця, солимо та накриваємо кришкою до їхньої готовності.
- Якщо ви бажаєте додати трохи сиру, то всипте його до яєць і знову накрийте кришкою до його розплавлення. Коли страва буде готовою – посипте її петрушкою.
Смачного!
Читайте також: Бюджетний сніданок для студентів: вівсянка на воді або молоці
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87