Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Запечені шампіньйони у беконі: неординарна закуска до столу

Запечені шампіньйони у беконі: неординарна закуска до столу

Шампіньйони, як правило, можна знайти ледь не у кожному магазині Франківська. Тому ця закуска не забере багато вашого часу, а також дасть відчуття ситості у холодні осінні дні. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  1. печериці – 600 г.;
  2. вершковий сир – 180 г.;
  3. бекон – 200 г.;
  4. сіль – 3 г.;
  5. копчена паприка – 1 г.;
  6. перець чорний мелений – 1 г.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть печериці від шкірки та ніжок. Посипте їх вищевказаними спеціями.
  2. Наповніть кожну з шапочок шампіньйонів вершковим сиром та обгорніть у бекон.
  3. Смажте шапочки шампіньйонів на пательні до золотистої скоринки, або запікайте у духовці, розігрітій до 180°С на застеленому деко протягом 15-20 хвилин.

Смачного!

Читати також: Смачне печиво до чаю за кілька хвилин

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Джерело головного фото – shuba.life.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору