Шампіньйони, як правило, можна знайти ледь не у кожному магазині Франківська. Тому ця закуска не забере багато вашого часу, а також дасть відчуття ситості у холодні осінні дні.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- печериці – 600 г.;
- вершковий сир – 180 г.;
- бекон – 200 г.;
- сіль – 3 г.;
- копчена паприка – 1 г.;
- перець чорний мелений – 1 г.
Спосіб приготування:
- Очистіть печериці від шкірки та ніжок. Посипте їх вищевказаними спеціями.
- Наповніть кожну з шапочок шампіньйонів вершковим сиром та обгорніть у бекон.
- Смажте шапочки шампіньйонів на пательні до золотистої скоринки, або запікайте у духовці, розігрітій до 180°С на застеленому деко протягом 15-20 хвилин.
Смачного!
Читати також: Смачне печиво до чаю за кілька хвилин
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото – shuba.life.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87