Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рецепт картопляного пирога для поживного сніданку

Рецепт картопляного пирога для поживного сніданку

На сніданок ми звикли використовувати пательню для приготування яєчні, а як щодо картопляного пирога? Така страва готується легко та швидко, проте здатна довго насичувати протягом холодного осіннього дня.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • соняшникова олія – 40 мл.;
  • жовта цибуля – 1 шт.;
  • один зубок часнику;
  • молода картопля – 300 г.;
  • бекон – 3 шматки;
  • яйця курячі – 5 шт.;
  • сир (чедер) – 80 г.;
  • спеції (сіль, перець чорний мелений, суміш трав) – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Спочатку підготуємо інгредієнти: тонкими слайсами наріжте цибулю, подрібніть часник, скибками наріжте бекон та картоплю.
  2. На розігрітій з олією пательні обсмажуйте картоплю, цибулю та часник протягом 7 хвилин. Згодом додайте бекон та обсмажте ще 2 хвилини.
  3. В окрему ємність збийте яйця, додайте спеції та натертий на грубій терці сир – перемішайте.
  4. До цієї яєчної сумішші додайте обсмажену картоплю з беконом. Також змішайте.
  5. Викладіть суміш на пательню. Готуйте на слабкому вогні протягом 7 хвилин з кожного боку. Дбайте про те, щоб на пательні було достатньо олії.

Смачного!

Читайте також: Домашній “Наполеон”: простий рецепт смачного торта без зайвих зусиль

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору