Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Грибна симфонія: салат-енергетик на цілий день

Осінь – це час поласувати грибами, тож не втрачайте часу, і спробуйте легкий у приготуванні і поживний салат.

Інформатор Івано-Франківськ пропонує насолодитись салатом, який цілком може замінити основну страву.

Інгредієнти на 4 порції:

  • Печериці, 500 г;
  • куряче відварене філе, 300 г;
  • яйця варені, 4 шт.;
  • цибуля, 100 г;
  • огірки солоні, 150 г;
  • петрушка;
  • сметана, 100 г;
  • сіль, перець, олія рослинна, зелена цибуля.

Гриби нарізати шматочками і обсмажити на сухій сковороді до моменту, поки випарується рідина. Посолити, поперчити.

Цибулю нарізати півкільцями (або чверть, якщо цибулина велика) і додати до грибів. Налити пару столових ложок олії, перемішати і обсмажити до рум’яності. Викласти все на паперовий рушник (щоб прибрати зайві жир і вологу).

Нарізати соломкою солоні огірки і відварене куряче філе. Яйця нарізати шматочками і подрібнити петрушку та зелену цибулю.

Всі інгредієнти перемішати, заправити сметаною, досолити за смаком.

Смачного!

До теми: Що приготувати з баклажанів восени: простий рецепт із часником та зеленню

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору