Коли хочеться піци, а часу на приготування обмаль, виручає рецепт, який можна зробити просто на сковорідці. Усього десять хвилин — і на столі гаряча домашня піца з ароматною скоринкою та розтопленим сиром.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти для тіста:
-
4 столові ложки борошна
-
3 столові ложки кефіру або йогурту
-
1 яйце
-
½ чайної ложки розпушувача
-
щіпка солі
Для начинки:
-
кетчуп або томатний соус
-
ковбаса, шинка чи відварене куряче м’ясо
-
твердий сир
-
оливки, болгарський перець, кукурудза — за смаком
Спосіб приготування:
-
У глибокій мисці змішати яйце, кефір, сіль і розпушувач.
-
Додати борошно й ретельно перемішати до однорідної консистенції — тісто має бути трохи густішим, ніж на оладки.
-
Змастити сковорідку олією, вилити тісто й рівномірно розподілити по поверхні.
-
Змастити основу соусом, викласти улюблені інгредієнти та посипати натертим сиром.
-
Накрити кришкою й смажити на слабкому вогні 8–10 хвилин, поки сир розплавиться, а низ стане рум’яним.
Смачного!
Читати також: Легкий рецепт хачапурі: готуємо вдома швидко та просто
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото — ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87