Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рецепт баклажанових рулетів із смаком Італії

Рецепт баклажанових рулетів із присмаком Італії

Баклажанові канелоні або ж просто баклажанові рулети із фаршем є чудовою нагодою зібратися у родинному колі та відчути смак Італії.

Розповідає Інформатор Івано-Франківськ.

Для цього вам знадобиться:

  • Баклажан – 2 шт.;
  • М’ясний фарш – 250 г.;
  • Томатне пюре (краще без консервантів) – 200 г.;
  • Оливкова олія – 40 мл.;
  • Зубки часнику – 2 шт.;
  • Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.;
  • Паприка мелена – 5 г.;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Перець червоний гострий сушений – за смаком;
  • Часник сушений – 5 г.;
  • Зелень – 20 г.;
  • Орегано сушене – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Додайте до фаршу спеції, зелень. Також до нього дрібно натріть цибулину. Сформуйте довгі циліндрики.
  2. Баклажани наріжте тонкими слайсами. Доведіть до напівготовності на пательні, змащеній оливковою олією.
  3. Загорність циліндрики із фаршу у баклажанові слайси.
  4. Обсмажте подрібнений часник, додайте томатне пюре, а також сіль, перець та орегано. Розбавте суміш 200 мл води.
  5. Щільно розмістіть рулетики у соусі, накрийте кришкою та тушкуйте 25 хвилин. Або ж ви можете відправити все у духовку, тоді соус загусне, а верхівка підрум’яниться.
  6. Перед подачею не забудьте посипати пармезаном та прикрасити свіжим базиліком.

Смачного!

Читати також: Пісний борщ із квасолею: ситна та смачна страва

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору