Грибний крем-суп є чудовою стравою як для званої вечері, так і для затишного обіду наодинці. Ця страва має насичений смак і здатна подарувати гастрономічне задоволення, потребуючи лише декілька доступних інгредієнтів.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- печериці – 300 г.;
- картопля – 3 шт.;
- цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.;
- вершки 15% – 150 мл.;
- масло вершкове – 50 г.;
- сухарики – за смаком;
- зелень – за смаком;
- сіль – за смаком;
- перець чорний мелений – за смаком;
- копчена паприка – за смаком;
- куркума – за смаком;
Спосіб приготування:
- Промийте печериці та відріжте їхні капелюшки. В окрему ємність (кастрюлю) помістіть ніжки печериць та залийте 350-400 мл. води. Коли вони закиплять, варіть їх протягом 10-15 хв.
- Підготуйте решту інгредієнтів: дрібно наріжте шапочки печериць, картоплю почистіть та наріжте кубиками, почистіть та подрібніть цибулю.
- Додайте до розігрітої із вершковим маслом пательні цибулю, обсмажте її. Згодом додайте печериці, смажте протягом 10-15 хв на середньому вогні до готовності.
- Витягніть з каструлі ніжки перечериць та, у тій же воді, варіть картоплю. Додавши спеції за смаком, зваріть картоплю до готовності.
- У каструлю з картоплею додайте обсмажену цибулю та гриби, влийте вершки та доведіть до кипіння.
- Суп перебийте блендером до однорідності. Подавайте гарячим, прикрасивши дрібкою сухарів та зеленої цибулі.
Читати також: Гарбузовий хліб: рецепт легкої та ароматної домашньої випічки
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
