Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рецепт ніжного грибного крем-супу з вершками та картоплею

Рецепт ніжного грибного крем-супу з вершками та картоплею

Грибний крем-суп є чудовою стравою як для званої вечері, так і для затишного обіду наодинці. Ця страва має насичений смак і здатна подарувати гастрономічне задоволення, потребуючи лише декілька доступних інгредієнтів.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • печериці – 300 г.;
  • картопля – 3 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.;
  • вершки 15% – 150 мл.;
  • масло вершкове – 50 г.;
  • сухарики – за смаком;
  • зелень – за смаком;
  • сіль – за смаком;
  • перець чорний мелений – за смаком;
  • копчена паприка – за смаком;
  • куркума – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Промийте печериці та відріжте їхні капелюшки. В окрему ємність (кастрюлю) помістіть ніжки печериць та залийте 350-400 мл. води. Коли вони закиплять, варіть їх протягом 10-15 хв.
  2. Підготуйте решту інгредієнтів: дрібно наріжте шапочки печериць, картоплю почистіть та наріжте кубиками, почистіть та подрібніть цибулю.
  3. Додайте до розігрітої із вершковим маслом пательні цибулю, обсмажте її. Згодом додайте печериці, смажте протягом 10-15 хв на середньому вогні до готовності.
  4. Витягніть з каструлі ніжки перечериць та, у тій же воді, варіть картоплю. Додавши спеції за смаком, зваріть картоплю до готовності.
  5. У каструлю з картоплею додайте обсмажену цибулю та гриби, влийте вершки та доведіть до кипіння.
  6. Суп перебийте блендером до однорідності. Подавайте гарячим, прикрасивши дрібкою сухарів та зеленої цибулі.

Читати також: Гарбузовий хліб: рецепт легкої та ароматної домашньої випічки

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору