Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Запечені курячі стегна з картоплею та розмарином: проста та поживна страва

У холодний сезон особливо доречною стає їжа, що поєднує ситність, тепло та природні аромати. Запечені курячі стегна з картоплею та розмарином є однією з таких страв. Вона не потребує складних інгредієнтів чи тривалого приготування, але забезпечує виразний смак і добру поживність.

Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти:


• Курячі стегна – 4–6 шт
• Картопля – 6–8 шт
• Цибуля – 1 шт
• Часник – 4 зубці
• Оливкова олія – 3 ст. л
• Розмарин – 1 ч. л
• Перець чорний мелений, сіль

Приготування
Картоплю нарізати шматками, цибулю півкільцями. Часник розчавити. Усе змішати з олією, сіллю, перцем і розмарином. Викласти на деко. Зверху розкласти курячі стегна, натерті сіллю та перцем. Запікати при 190°С приблизно 50–60 хвилин до рум’яності.

Смачного!

Читати також: Гарбузовий хліб: рецепт легкої та ароматної домашньої випічки

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору