У холодний сезон особливо доречною стає їжа, що поєднує ситність, тепло та природні аромати. Запечені курячі стегна з картоплею та розмарином є однією з таких страв. Вона не потребує складних інгредієнтів чи тривалого приготування, але забезпечує виразний смак і добру поживність.
Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
• Курячі стегна – 4–6 шт
• Картопля – 6–8 шт
• Цибуля – 1 шт
• Часник – 4 зубці
• Оливкова олія – 3 ст. л
• Розмарин – 1 ч. л
• Перець чорний мелений, сіль
Приготування
Картоплю нарізати шматками, цибулю півкільцями. Часник розчавити. Усе змішати з олією, сіллю, перцем і розмарином. Викласти на деко. Зверху розкласти курячі стегна, натерті сіллю та перцем. Запікати при 190°С приблизно 50–60 хвилин до рум’яності.
Смачного!
Читати також: Гарбузовий хліб: рецепт легкої та ароматної домашньої випічки
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
